Omakylä

By Mr. Giovanna Mayert | 2020-12-17
  • Myynti on lähtenyt käyntiin hyvin ja kyselyjä seuraavista vaiheista on tullut paljon sekä tänään kävijöiltä että aiemmin, kertoo projektijohtaja LKV Tytti Sirola GSP Groupista paikanpäällä Haikarissa.
  • Seuraavien vaiheiden talojen tonttipaikkojen suunnittelu ja talojen sisustusratkaisut ovat nyt työn alla ja suuren kysynnän perusteella suunnitelmiin on lisätty 1-tason kolmioratkaisuja, jatkaa Tytti.
  • Seuraavan rivitalon rakentaminen aloitetaan aivan lähiaikoina, kunhan yöpakkaset vähitellen väistyvät kevään tieltä.
  • Hippatammi on näin pääurakoitsijalle mielenkiintoinen projekti, koska tämä ei koostu vain yhdestä tyypistä vaan konseptiin kuuluu, erillistaloja, paritaloja ja rivitaloja kokonaisuutena, kertoi pääurakoitsija Insinööritoimisto Träsk Oy:n Teemu Träsk.
  • Seuraavaan vaiheeseen etenemme vielä tämän vuoden lopulla ja koko alue on taloineen valmiina kesällä 2014, jatkoi Tytti. Hippatammen naapurista nyt poistuvan karavaanarialueen tilalle ollaan todennäköisesti kaavoittamassa matalarakenteista paritalo, erillistalo ja rivitaloaluetta, joten alue tulee saamaan tulevina vuosina aivan uudenlaisen ilmeen.

Omakylä- konsepti

Omakylä on rekisteröity asumisen konsepti, jonka pilottikohde on Lohjan Hippatammi. Jokainen Omakylä on toteutukseltaan uniikki, omanlaisensa, oman tarinan ja hengen omaava kylä. Haikarin sijainti Lohjanjärveen ja keskustaan sekä kaikkiin palveluihin mitattuna on varsin ainutlaatuinen ja Omakylä-konseptin aloittaminen Lohjalta hyvä valinta GSP Groupille.